Root Veggie Gratin with Blue Cheese

Root Veggie Gratin with Blue Cheese

4.4 32 valutazioni
Prep. 30min
Totale 1h 30min
4 portions

Ingredienti

  • garlic cloves
    2
  • shallot halved
    80 g
  • olive oil
    20 g
  • water
    250 g
  • vegetable stock paste homemade
    1 Tbsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • blue cheese (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
    150 g
  • plain flour
    30 g
  • unsalted butter cut in pieces
    50 g
  • double cream
    80 g
  • ground white pepper
    1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • waxy potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
    400 g
  • parsnips peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
    400 g
  • sweet potatoes peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
    400 g
  • walnut halves
    50 g
  • honey
    2 Tbsp

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 790 kcal / 3305.3 kJ
Proteine 17.8 g
Grassi 42.3 g
Carboidrati 90.5 g
Fibre 14.3 g
Grassi saturi 19.8 g
Sodio 0.6 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...