Dispositivi & accessori
Root Vegetable Gratin
Prep. 15min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
bread torn in pieces80 g
-
fresh thyme leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
fresh rosemary needles only, to taste1 - 2 sprigs
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh sage leaves to taste3 - 4
-
mixed root vegetables (e.g. parsnips, swede, potato, beetroot), peeled, thinly sliced (2 mm, see tips)1000 g
-
double cream300 g
-
milk300 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
12.5 g
Calorie
2184 kJ /
526 kcal
Grassi
38.7 g
Carboidrati
28.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
No Waste
10 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Mushroom Stroganoff
30min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Mushroom Risotto
30min