Dispositivi & accessori
Mango pudding (Brendan Pang)
Prep. 15min
Totale 2h 15min
8 portions
Ingredienti
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
41.4 mg
Proteine
4 g
Calorie
887.3 kJ /
212.1 kcal
Grassi
6.8 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
4.2 g
Carboidrati
35.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Chef favourites
57 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Nasi Goreng Kampung
40min
Ultimate Ice Blended Bandung
10min
Walnut and coffee cream muffin
55min
Double Vanilla Ice Cream
12h
Orange Sorbet
10min
Steamed Siew Mai
5h
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
ABC Soup
1h 10min
Pengat Pisang (Banana Coconut Dessert)
35min
Frozen breakfast yoghurt pops
8h 20min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Tear and share cinnamon scrolls with honey butter
50min