Dispositivi & accessori
Cauliflower gratin
Prep. 10min
Totale 1h
6 portions
Ingredienti
-
Gruyère cheese or Swiss cheese, cut into pieces (3 cm)200 g
-
water500 g
-
cauliflower (approx. 1000 g), cut into florets1
-
plain flour50 g
-
unsalted butter40 g
-
milk500 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper plus extra to taste2 pinches
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
ground nutmeg (optional)1 - 2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
480.5 mg
Proteine
15.9 g
Calorie
1273.5 kJ /
305 kcal
Grassi
19.5 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
11.9 g
Carboidrati
16.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Zucchini slice
45min
Pumpkin risotto with bacon
40min
Custard
10min
Chicken cacciatore
50min
Pumpkin soup
30min
Béchamel sauce
20min
Mashed potatoes
40min
Steamed rice
25min
Mushroom sauce
20min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min