Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)

4.6 (61 valutazioni )

Ingredienti

  • 1010 g water, divided
  • 30 g lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 225 g butter, unsalted, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season, to taste
  • 1 pinch black pepper, ground, plus extra to season, to taste
  • 30 g cilantro, fresh
    o 30 g parsley leaves, fresh
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 285 g rice, white, type jasmine
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 340 g asparagus, trimmed
    o 340 g broccoli florets
  • 450 g salmon fillet, fresh, skinless, wild caught sockeye salmon (3 cm thick)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3778 kJ / 903 kcal
Proteine
33 g
Carboidrati
62 g
Grassi
58 g
Grassi saturi
32 g
Fibre
1 g
Sodio
672 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative