Versioni compatibili
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup (TM6 Metric)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 2 chicken breast, skinless, boneless
- salt, to season
- ground black pepper, to season
-
15
g fresh basil leaves, plus extra to garnish
o 15 g dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
- 170 g yellow onion, quartered
- 1 garlic clove, smashed
- 30 g unsalted butter, cold, cubed (½ in.)
- 910 g vegetable stock
- 85 g carrots, in pieces
- 85 g celery, in pieces
- 115 g fresh tomato, halved
- 115 g baby yellow potatoes, halved
- 115 g zucchini, in pieces
- 170 g zucchini, whole
- 170 g carrots, whole
Steamed Vegetables and Sauce
- 30 g Dijon mustard
-
115
g sour cream
o 115 g crème fraîche
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Proteine
- 31 g
- Carboidrati
- 23 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 1059 mg
Ricette alternative
Homemade Lemonade (TM5/6 Metric)
10min
Braided Milk Bread (TM5/6 Metric)
2u. 20min
Cod with Citrus Butter
50min
Dinner for 2 - Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 Std. 45 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40min
Chicken with Nectarine Salsa
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45min