Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g uien, in stukken
- 1 tl zout, en iets meer om af te kruiden
- 20 g verse dille
- 20 g verse peterseliebladeren
- 40 g ciderazijn
- 80 g graanmosterd
- 3 varkenskoteletten (ong. 180 g / stuk - 1,5 cm dik)
- 1300 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 40 g crème fraîche, 15% v.g
- gemalen peper, volgens eigen smaak
- 80 g knolselderij, geschild
- 2 groene appels
- 150 g witloof
- 1 el zonnebloemolie
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1857 kJ / 443 kcal
- Proteine
- 37 g
- Carboidrati
- 25 g
- Grassi
- 19 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodio
- 488 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2 Std. 10 Min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Soubisesaus
Nessuna valutazione
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Nessuna valutazione
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Romige aspergesoep
25min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
200 g ui fruiten
20 Min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45 Min