Dispositivi & accessori
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prep. 5min
Totale 1h 15min
15 pieces
Ingredienti
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
224 mg
Proteine
2 g
Calorie
515 kJ /
123 kcal
Grassi
3 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Homemade Fish Ball Soup
2h
Stir Fried Whole Fish
20min
Tiger Shaped Pineapple Tarts
1h 50min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Buddha's Delight
55min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Pineapple Tarts
1h 30min
Mantou buns
1h 30min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min