
Dispositivi & accessori
Korean Ginseng Chicken
Prep. 10min
Totale 1h 10min
5 portions
Ingredienti
-
whole kampung chicken (800 g)1
-
salt10 g
-
water1100 g
-
Thai glutinous rice soaked for 4 hours and drained60 g
-
Chinese red dates pitted2
-
fresh Korean ginseng root (approx. 10 g)1
-
garlic cloves6
-
sea salt½ tsp
-
black pepper powder½ tsp
-
dark sesame oil (roasted)1 tsp
-
Korean ginseng wine (opzionale)50 g
-
spring onions chopped5 sprigs
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
1081 kcal /
4523 kJ
Proteine
105 g
Grassi
50 g
Carboidrati
47 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Asian Chicken Dinners
10 ricette
Internazionale
Internazionale