Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
o 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1629 kJ / 390 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 2.8 g
- Fibre
- 11 g
- Sodio
- 1032 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Romige courgettensoep
25min
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20 min
Venkelsapje
10 min
Romige erwtensoep
40min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1 godz. 10 min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Broccolisoep
15 Min
Pompoensoep
35min