Dispositivi & accessori
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
Prep. 5min
Totale 15min
350 g
Ingredienti
-
roasted red capsicum strips100 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
orange juice20 g
-
water10 g
-
Tabasco® sauce (optional)1 - 2 dashes
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
smoked paprika or paprika1 tsp
-
egg yolks4
-
salt to taste½ - 1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
2299 mg
Proteine
15.1 g
Calorie
6015.5 kJ /
1432.2 kcal
Grassi
152 g
Fibre
3.3 g
Grassi saturi
79.7 g
Carboidrati
6.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
35min
Chicken stock powder
6h 35min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Caramel toffees
2h
Pot-set plain yoghurt
12h
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Homemade Custard
15min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min
Fruity dream
10min