Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica) necessario

Per preparare questa ricetta è necessario il Copri Lame Bimby® (acciaio/plastica). Ulteriori informazioni

Slow Cooked Beef and Artichokes
TM6

Slow Cooked Beef and Artichokes

4.0 (9 valutazioni )

Ingredienti

  • 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
  • 4 tbsp all-purpose flour
  • 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
  • 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
  • 3 garlic cloves, sliced
  • 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
  • 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
  • 21 oz beef stock
  • 1 ½ tsp dried basil
  • 2 tbsp dried parsley
  • 1 tsp dried oregano
  • 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
  • 1 tbsp corn starch
  • 1 tbsp water
  • 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
  • fresh parsley, chopped, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2243 kJ / 536 kcal
Proteine
49 g
Carboidrati
30 g
Grassi
28 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
12 g
Sodio
2028 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative