Mexican Creamed Corn
TM6 TM5

Mexican Creamed Corn

4.2 (5 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 dried 'chile de árbol' chilies
  • 1 garlic clove
  • 1 oz vegetable oil
  • 23 oz fresh corn kernels
    o 23 oz frozen sweet corn
  • 10 ½ oz water
  • 2 tsp salt
  • 2 leaves fresh epazote, shredded
    o ½ tsp dried epazote
  • 8 tsp mayonnaise
  • 2 limes, quartered
  • 8 tsp panela cheese, crumbled
  • fresh bird's eye chilies or fresh pequin chilies, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
686 kJ / 164 kcal
Proteine
4 g
Carboidrati
19 g
Grassi
10 g
Fibre
3 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative