Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 bos verse peterselie (ong. 20 g), de blaadjes geplukt
De kalkoen
- 1 takje verse rozemarijn, de blaadjes geplukt
- ½ el zout
- 3 el pindaolie
- 1 kalkoen (gebruiksklaar, ong. 4½ kg), vooraf besteld bij de slager
De vulling
- 200 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 80 g ui, gehalveerd
- 60 g sneetjes toastbrood, in 4 stukken gesneden
- 1 el verse tijmblaadjes
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 200 g diepvrieskastanjes, ontdooid
De veenbessensaus
- 80 g ui, gehalveerd
- 1 el boter
-
300
g diepgevroren veenbessen, ontdooid
o 300 g verse veenbessen - 250 g water
- 4 el suiker
- 1 kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- ½ tl zout
- 2 el porto, rode of witte
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 3025 kJ / 722 kcal
- Proteine
- 76.4 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 28 g
Nelle collection
Ricette alternative
Mayonaise
5min
Speltbrood
1sa 45 dk
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 dk
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 dk
Geluksbal-raketspiezen
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
15min
Kruidenvinaigrette
Nessuna valutazione
Veelzijdige gladde soep
45 dk
Peren in rode wijn
3sa 20 dk
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40min
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1h 25min