Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Sauce
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 30 g tamari (see Tips)
- 1 tsp lime juice
- 1 tsp raw sugar
Fish parcels
- 200 g jasmine rice
- 900 g water
- 1 bunch bok choy (approx. 250 g), stalks trimmed
- 600 g firm white fish fillets, cut into approx. 100 g portions
- 100 g carrots, cut into julienne (see Tips)
- sesame seeds, for sprinkling
- spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- lime, cut into cheeks, to serve
- Valori nutritivi
- per 6 portions
- Calorie
- 8309.8 kJ / 1978.5 kcal
- Proteine
- 155.4 g
- Carboidrati
- 173.3 g
- Grassi
- 68.1 g
- Grassi saturi
- 11.7 g
- Fibre
- 24.3 g
- Sodio
- 2325.9 mg
Ricette alternative
Curry laksa
45 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Korean beef bowl
1 godz. 10 min
Gado gado
1 godz.
Smoked honey and dill salmon
1 Std. 5 Min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Salmon, asparagus and potato salad
40 мин.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min