![Fish with ginger lime sauce Fish with ginger lime sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97F9C66B-0A15-4DAF-BE7F-36C300344009/Derivates/01178906-536F-4A22-97D1-AD97A0FAFB6F.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 - 250 g dried egg noodles
- boiling water, for soaking
- 15 g sesame oil
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into halves
- 50 g tamari sauce
- 10 g fish sauce
- 60 g honey
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- oil (approx. 200 g), for frying
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp plain flour
- 1 tsp salt
- ¼ tsp Sichuan pepper (see Tips)
- 4 boneless white fish fillets, cut into pieces (6 cm - see Tips)
- pea shoots, trimmed, to serve
- fresh coriander leaves, to serve
- fresh Thai basil leaves, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3893.8 kJ / 927.1 kcal
- Proteine
- 35.8 g
- Carboidrati
- 67.6 g
- Grassi
- 57.1 g
- Grassi saturi
- 9.4 g
- Fibre
- 4 g
- Sodio
- 1541.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Prawn and chicken laksa
40 分钟
Garlic prawns
25min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 分钟
Pad Thai noodles with prawns
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 分钟
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Prawn stir-fry
25min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min