Versioni compatibili
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteine
- 6.5 g
- Carboidrati
- 3.4 g
- Grassi
- 10.1 g
- Grassi saturi
- 1.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodio
- 472.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Pork san choy bau
25min
Coconut poached chicken salad
45 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5 min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Wonton soup (pork)
45 min