Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Proteine
- 52.2 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 81.1 g
- Grassi saturi
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 2179.1 mg
Ricette alternative
Prawn yakisoba (TM6 only)
35p
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 godz.
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1óra 30p
Crab linguine
30p
Beef and pepper ragu
2óra 15p
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35p
Bourbon pork ribs
5h 50min
Beef "Burgundy"
40p