Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Proteine
- 52.2 g
- Carboidrati
- 34 g
- Grassi
- 81.1 g
- Grassi saturi
- 21.7 g
- Fibre
- 10.5 g
- Sodio
- 2179.1 mg
Ricette alternative
Pork ribs with black bean sauce
2h
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Ginger chicken wings
40min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Turmeric fried chicken
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Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
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Bourbon pork ribs
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Sticky drumettes
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Pulled pork burger
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Korean barbecue chicken with rice
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