
Dispositivi & accessori
Beef and Broccoli Sauté
Prep. 10min
Totale 30min
4 portions
Ingredienti
-
filet mignon trimmed, cut into pieces (¼ in.)20 oz
Sauce
-
sherry vinegar Xiao Xing3 oz
-
oyster sauce2 oz
-
soy sauce1 oz
-
black bean garlic sauce1 oz
-
sugar1 tsp
-
cornstarch1 tsp
Sauté
-
vegetable oil divided1 ½ oz
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled½ oz
-
broccoli florets8 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)4 oz
-
steamed rice to serve (see Tip)
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
427 kcal /
1787 kJ
Proteine
37 g
Grassi
26 g
Carboidrati
10 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
8 g
Sodio
507 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Saucy Sautés
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti