Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Barbecue butter
- 1 garlic clove
- ½ tsp fresh rosemary leaves
- 20 g eschalot
- 20 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 50 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- ½ tsp liquid smoke seasoning (see Tips)
Pork fillet wrapped in prosciutto
- 1850 g water, plus extra to submerge bag
- 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
- 100 g prosciutto
- 250 - 300 g pork fillet
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 70 g basil pesto (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2962.6 kJ / 705.4 kcal
- Proteine
- 54.5 g
- Carboidrati
- 6.6 g
- Grassi
- 50.9 g
- Grassi saturi
- 20.5 g
- Fibre
- 4.1 g
- Sodio
- 2348.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min