Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
TM6 TM5

Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli

4.9 ( 43 valutazioni )

Ingredienti

Herb Butter

  • 3 sprigs fresh parsley leaves only
  • 2 sprigs fresh dill leaves only
  • 3 - 4 fresh sage leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary leaves only
  • 10 fresh chives in pieces (1 in.)
  • ½ - 1 tsp salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 8 oz unsalted butter softened

Vegetables & Steaks

  • 4 sirloin steaks (approx. 8 oz ea., 1½ in. thick)
  • 1 oz extra virgin olive oil plus extra to brush
  • 1 tsp salt plus extra to season
  • ½ tsp ground black pepper plus extra to season
  • 1 sprig rosemary leaves only, plus extra to garnish
  • 16 oz potatoes peeled, cubed (1 in.)
  • 20 oz water
  • 12 oz broccoli florets

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
834 kcal / 3489 kJ
Proteine
49 g
Grassi
61 g
Carboidrati
25 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
33 g
Sodio
1148 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative