Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed and deseeded if preferred (optional)
- 2 sprigs fresh oregano, leaves only
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp sweet paprika
- 1 red capsicum, deseeded and cut into pieces (1 cm)
- 1 carrot, peeled and cut into pieces (1 cm)
- 60 g tomato paste
- 400 g canned tomatoes (see Tips)
- 1 tbsp Meat stock paste (see Tips)
- 500 g beef mince
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- multigrain tortillas, baked and broken into chips, to serve (see Tips)
- sour cream, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2234.2 kJ / 532 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 41.3 g
- Grassi
- 25.1 g
- Fibre
- 10.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Everyone's favourite chicken curry
40 Min
Quick chicken curry
35 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Bolognese sauce
40 Min
Shepherd's pie
55 Min
Chilli con carne
45 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Woodys "no butter" butter chicken
40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Beef and potato massaman curry
2 Std. 10 Min
Thai red chicken curry
30 Min