Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 3 garlic cloves
- 150 g onion, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 chipotle chillies in adobo sauce (see Tips)
- 30 g olive oil
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp onion salt
- 2 tsp sugar
- 100 g roasted unsalted peanuts
- 400 g canned chopped tomatoes
- 300 g sweet potato, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 50 g water
- 500 g skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4-5 cm)
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- lime wedges, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2442 kJ / 581.3 kcal
- Proteine
- 36.7 g
- Carboidrati
- 32.1 g
- Grassi
- 31.4 g
- Grassi saturi
- 6.6 g
- Fibre
- 14.1 g
- Sodio
- 1224.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chilli con carne
40 min
Chicken in yoghurt
30 min
Moroccan harira soup with chicken
55 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Thai red chicken curry
30 min