Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Strudel Pastry
- 120 g water
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 20 g vegetable oil
- 1 pinch fine sea salt
Filling
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 100 g sliced wholemeal bread, torn in pieces
- ½ lemon, thin peelings of skin only
- 2 beef fillet steaks (approx. 400 g total)
- 1 tsp hot paprika
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 20 g unsalted butter, diced
- 400 g fresh button mushrooms, sliced (5 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
- 1 Tbsp English mustard powder
- 80 g shallots, halved
- 15 g olive oil, plus 1 Tbsp for frying
Assembly
- 2 egg yolks, from large eggs, lightly beaten
- 80 g sour cream
- Valori nutritivi
- per 1 slice
- Calorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Proteine
- 18 g
- Carboidrati
- 31 g
- Grassi
- 15 g
- Grassi saturi
- 5 g
- Sodio
- 350 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Tuna Fishcakes
1 godz. 15 min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1 godz. 15 min
Beef with Mushrooms
30min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Three Cheese Pasta Shells
40min
Meat Loaf
1h 20min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Avocado Mayonnaise
10 min
Ham and Onion Bread
30min
Cheeseburger Quiche
50min