Dispositivi & accessori
Feijoa chutney
Prep. 15min
Totale 1h 15min
1 Total recipe
Ingredienti
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Sodio
405 mg
Proteine
11.6 g
Calorie
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Grassi
3.6 g
Fibre
40.9 g
Grassi saturi
0.9 g
Carboidrati
341.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Focus on Feijoas
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Pear and ginger paste
26h 25min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Carrot top pesto
15min
Tomato ketchup
1h 25min
Tomato relish
2h 10min
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Lolly cake
4h 5min
Ginger slice
1h 35min
Quick beetroot relish
40min