Dispositivi & accessori
Spinach, Lemon and Lentil Soup
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
red lentils rinsed200 g
-
water cold1300 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)chicken stock cubes (for 0.5 l each)2
-
fresh baby spinach150 g
-
lemon juice only, to taste½ - 1
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
9.3 g
Calorie
595 kJ /
141 kcal
Grassi
2.8 g
Carboidrati
18.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Middle Eastern
8 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Spring Vegetable Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Chickpea soup with spinach
40min
Garlic and White Bean Stew
50min
Spring Greens Soup with Beans
35min
Danish Split Pea Soup
1h
Chickpea Soup with Spinach
40min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Spinach and Parmesan Soup
45min
Red Lentil Soup
40min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min