Dispositivi & accessori
Ginger Pork
Prep. 5min
Totale 25min
4 portions
Ingredienti
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
763 mg
Proteine
20 g
Calorie
1035 kJ /
247 kcal
Grassi
15 g
Fibre
0 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Nourishing Confinement Food
15 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
Oil Free Honey Soy Chicken Cubes
15min
Ginger sesame oil chicken
25min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sweet and sour pork ribs
40min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Hakka Rice Wine Chicken
1h 25min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Pork Belly Cabbage Rice
45min