Dispositivi & accessori
Vegan Caesar dressing
Prep. 5min
Totale 5min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
1.6 g
Calorie
485.5 kJ /
48.9 kcal
Grassi
10.6 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
3.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Plant to Plate
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1h 30min
Vegan hollandaise
10min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegan gravy
40min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1h
Traditional hommus
25h 5min