Dispositivi & accessori
Salmon and Potato Bake with Dill
Prep. 20min
Totale 1h 15min
4 portions
Ingredienti
-
onions quartered200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
new potatoes cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water400 g
-
fine sea salt2 tsp
-
fresh spinach leaves250 g
-
fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (5 cm x 2 cm)500 g
-
fresh dill leaves to taste10 - 15 g
-
cream cheese150 g
-
whole milk250 g
-
medium eggs4
-
ground black pepper⅛ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
42 g
Calorie
2800 kJ /
671 kcal
Grassi
41 g
Carboidrati
31 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
HYGGE
9 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chicken breasts pizzaiola
55min
Basque Chicken
1h 10min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Chicken Provencale
1h
Chicken Tagine
25min
Tomato and Haddock Rice
50min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min