Versioni compatibili
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (opzionale)
-
700
g duck breasts, skin on
o 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
o 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
o 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Proteine
- 42 g
- Carboidrati
- 60 g
- Grassi
- 20 g
- Fibre
- 6.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Tamarind and Chilli Barbecued Lamb Chops
55 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Masala Hake at 55°C
55 min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3sa 20 dk