Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Meatballs
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 rindless bacon rashers (approx. 100 g), cut into pieces (1 cm)
- 40 g day old bread, crusts removed
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm) (optional)
- 500 g beef mince
- 1 tsp dried Italian herbs
- 1 tsp ground sweet paprika
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
Red pepper sauce
- 20 g olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 garlic clove
- 20 g sultanas (see Tips)
- 100 g ripe tomatoes, cut into quarters
- 2 - 4 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g roasted whole red pepper strips
- 100 g water
- 4 pita breads, warmed, to serve (see Tips)
- crispy fried onions, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2119.4 kJ / 504.6 kcal
- Proteine
- 42.4 g
- Carboidrati
- 41.3 g
- Grassi
- 17 g
- Grassi saturi
- 5.4 g
- Fibre
- 8.3 g
- Sodio
- 1186.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef stroganoff
35 Min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Swedish meatballs with gravy
30 Min
Pork meatballs with couscous
50 Min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Texas-style lovely legs
4 Std.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 Std. 15 Min