Versioni compatibili
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Preparation Before Demo
- 320 - 350 g aubergines, diced (1 cm) (1-2 aubergines)
- 400 g chicken breasts, halved horizontally then sliced (0.5 cm)
- 200 g sugar snap peas (opzionale)
Quick Flatbreads
- 350 g strong white bread flour, plus extra for dusting
- 250 g plain yoghurt
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp granulated sugar
Frozen Fruit Sorbet
- 50 g sugar, adjust to taste
- 500 g frozen fruit, (e.g. banana and strawberry mix)
- 2 tsp lemon juice (opzionale)
- 1 egg white, from medium or large egg (opzionale)
Aubergine, Spinach and Lentil Curry
- 120 g onions, quartered (1 onion)
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh green chilli, halved (with seeds)
- 15 g olive oil
- 150 g red split lentils, rinsed
- 15 g tomato purée
- 300 g water
- 3 tsp garam masala
- ½ tsp fine sea salt
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 350 g cherry tomatoes, halved
- 400 g coconut milk
- 150 g fresh spinach leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2747 kJ / 657 kcal
- Proteine
- 33.6 g
- Carboidrati
- 83.7 g
- Grassi
- 18.6 g
Nelle collection
Ricette alternative
Detoxifying Thai Soup
25 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Beetroot salad
10 Min
Ratatouille
40 min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
1 godz. 35 min
Lentil Curry Stew with Chicken
8 godz. 35 min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Moroccan Lamb with Couscous
50 min
Cauliflower "Couscous" Salad
10 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min