Versioni compatibili
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Caribische stoofschotel
-
800
g lamsschouder, ontbeend (zie variatie), in stukken (3-4 cm)
o 800 g lamsstoofvlees, ontbeend, in stukken (3-4 cm) - 50 g sinaasappelsap, vers geperst (1 sinaasappel)
- 20 g citroensap, vers geperst (½ citroen)
- 60 g Worcestersaus
- 3 teentjes knoflook
- 150 g uien, gehalveerd
- 180 g selderstengels, in stukken
- 2 - 4 takjes verse koriander
- 2 - 3 snuifjes gedroogde oregano
-
2
verse laurierbladeren
o 1 gedroogd laurierblad - 1 - 1 ½ tl cayennepeper, gemalen
- 25 g olie
-
20
g grof rietsuiker
o 20 g bruine suiker - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 ½ tl zout
- 450 g water
Kopjes van gestoomde rijst
- 160 g basmatirijst
- 400 g water
- 4 snuifjes zout
-
4
tl olie
o 4 tl boter
- Valori nutritivi
- per 1 porties
- Calorie
- 2438 kJ / 581 kcal
- Proteine
- 45 g
- Carboidrati
- 45 g
- Grassi
- 23 g
- Fibre
- 3.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Rundvlees Stroganoff
1h
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Vastensoep
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Aardbeien- en chocoladetaart
3h
Peren in rode wijn
3h 20min