Versioni compatibili
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Smoked Salmon and Avocado Salsa
- 1 Tbsp spring onions, trimmed, cut in pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (opzionale)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), or to taste
- ½ avocado, flesh only, diced (1 cm)
Poached Egg Pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach, stalks removed
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 30 g whipping cream
- 1 Tbsp grated Parmesan cheese
- 2 medium eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1433 kJ / 341 kcal
- Proteine
- 22 g
- Carboidrati
- 2.2 g
- Grassi
- 26.9 g
- Fibre
- 3.3 g
Ricette alternative
Cod with citrus butter
50min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Asparagus and Mango Salad
35 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 godz. 50 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min