Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Wontons
- 1 garlic clove
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 1 spring onion, white part only
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (opzionale)
- 1 sprig fresh coriander
- 120 g pork mince, broken in pieces
- 120 g prawns, raw, peeled, deveined
- 1 egg yolk, from medium egg
- 1 Tbsp soy sauce
- 2 tsp sesame oil
- 1 Tbsp rice wine vinegar
- peanut oil, for greasing
- 20 - 30 wonton wrappers, any shape
- 1 egg white, from medium egg, lightly whisked
Broth
- 2 garlic cloves
- 2 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 spring onions, white part only
- 1 Tbsp peanut oil
- 1100 g water
- 1 Tbsp chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp fish sauce
- 1 tsp sesame oil
- 140 g pak choi, thinly sliced
- 20 g dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then drained
- 35 g tinned bamboo shoots, drained
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Proteine
- 23 g
- Carboidrati
- 39 g
- Grassi
- 17 g
- Fibre
- 5.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vietnamese Meatballs with Chilli Sauce
25 min
Wonton soup
1h
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Shrimp Yakisoba
35min
Char Siu Marinade
10 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 40 min
Teriyaki Marinade
15min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Prawn Dumplings
1h 15min
Prawn wontons
2 godz.