
Dispositivi & accessori
Quiche Lorraine
Prep. 20min
Totale 45min
8 portions
Ingredienti
-
Gruyère cheese or Swiss cheese (optional), cut into pieces (3 cm)50 g
Pastry
-
butter cut into pieces, plus extra for greasing75 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
bacon cubes200 g
-
olive oil (optional - see Tips)20 g
-
eggs4
-
milk50 g
-
crème fraîche or pouring (whipping) cream100 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
285.7 kcal /
1199.9 kJ
Proteine
11.4 g
Grassi
20.1 g
Carboidrati
14.9 g
Fibre
0.6 g
Grassi saturi
10.6 g
Sodio
646 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

The Basic Cookbook
183 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda