Onion bhaji

Onion bhaji

4.8 57 valutazioni
Prep. 25min
Totale 45min
20 portions

Ingredienti

  • ajwain seeds (see Tips)
    1 tsp
  • cumin seeds
    1 ½ tsp
  • fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)
    5 sprigs
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves
    1 - 2
  • chickpea (besan) flour
    160 g
  • garlic clove
    1
  • ground turmeric
    ¼ tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • Kashmiri chilli powder
    ½ tsp
  • baking powder (see Tips)
    ½ tsp
  • water
    100 g
  • brown onions (approx. 500 g), cut into quarters
    3
  • oil for frying
    1000 g

Valori nutritivi per 1 portions

Calorie 126.5 kcal / 531.5 kJ
Proteine 2.1 g
Grassi 10.6 g
Carboidrati 5.2 g
Fibre 1.7 g
Grassi saturi 1.6 g
Sodio 96.6 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...