Dispositivi & accessori
Salmon burgers
Prep. 20min
Totale 25min
4 pieces
Ingredienti
-
fresh dill stalks removed15 g
-
onions cut into halves50 g
-
frozen salmon fillet thawed and cut into pieces (3-4 cm) (see tip)250 g
-
white bread cut into pieces50 g
-
egg1
-
lemon zest, grated½ tsp
-
fine salt½ tsp
-
freshly ground black pepper2 pinches
-
oil for frying
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
16 g
Calorie
853 kJ /
204 kcal
Grassi
12 g
Fibre
0.7 g
Carboidrati
8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Burger time
10 ricette
Svizzera
Svizzera
Ti potrebbe interessare anche...
Stuffed vegetables
1h 20min
Sugar glaze
5min
Quinoa Salad
35min
Provençal alouettes
1h 30min
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Turrón
Nessuna valutazione
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55min
Egg white omelette
35min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Baked spinach and eggs
40min