Versioni compatibili
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 60 g medium-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Cheddar), cut in pieces
- 2 garlic cloves
- 50 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
-
50
g stale bread roll, cut in pieces (1-2 cm),
o 50 g stale white bread, cut in pieces (1-2 cm) - 200 g frozen chopped spinach, defrosted
- 4 eggs
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 50 g onions, cut in halves
- 50 g carrots, cut in pieces
-
700
g ripe tomatoes, cut in pieces,
o 700 g canned tomatoes - 6 - 8 fresh basil leaves
- 500 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
o 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 400 g mixed vegetables (e.g. peppers, courgettes, aubergines), cut in pieces (2-3 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Proteine
- 17 g
- Carboidrati
- 19 g
- Grassi
- 26 g
- Fibre
- 6.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Minestrone
45min
Lemonade
5min
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Orange couscous with steamed salmon
35min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Baked spinach and eggs
40min
Apple cake
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min
Soy bolognese
40min