Dispositivi & accessori
Spicy peach and mango chutney
Prep. 15min
Totale 45min
1 Total recipe
Ingredienti
-
water500 g
-
peaches500 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
Sichuan peppercorns1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise2
-
cinnamon quill1
-
fresh mango flesh only100 g
-
raw sugar200 g
-
ground ginger1 tsp
-
Shaoxing wine40 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 Total recipe
Sodio
94.8 mg
Proteine
7.21 g
Calorie
4625 kJ /
1101 kcal
Grassi
1.91 g
Fibre
15.98 g
Grassi saturi
0.2 g
Carboidrati
261.21 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Entertaining with Dani Valent
95 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5min
Lemon and caper aioli
15min
Red onion relish
50min
Butter
10min
Mayonnaise
5min
Mango, ginger and chilli chutney
25h 10min
Haloumi
5h
Beer and chilli peanut clusters
1h 25min
Citrus marmalade
2h 20min
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Quick beetroot relish
40min