Dispositivi & accessori
Gluten free pasta
Prep. 30min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
lupin flour (see Tips)150 g
-
gluten free cornflour plus extra for dusting70 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt2 tsp
-
eggs2
-
water plus extra for boiling60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
613.7 mg
Proteine
20.6 g
Calorie
1020.4 kJ /
243 kcal
Grassi
5.6 g
Fibre
8.9 g
Grassi saturi
1.4 g
Carboidrati
44.5 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Crème brûlée
7h
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Béchamel sauce
20min
Baguette
3h 45min
Gluten free chicken and leek pies
3h 20min
Gluten free shortcrust pastry
1h 40min
Gluten free scones
30min
Almond thins
25min
Orange, hazelnut and coconut balls
2h 10min
Classic mushroom risotto
30min
Hommus dip
5min