Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Proteine
- 45.1 g
- Carboidrati
- 15.8 g
- Grassi
- 77.2 g
- Grassi saturi
- 13.8 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodio
- 927.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lamb and feta meatballs
30 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2h
Turkey and lemon aioli wraps
30 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Traditional gravy
25 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 Std.
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Honey, soy and mustard marinade
5 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
Bacon and spring onion potato salad
1 Std. 5 Min