Dispositivi & accessori
Rosemary and sea salt crackers
Prep. 10min
Totale 35min
6 portion
Ingredienti
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
424.5 mg
Proteine
8.5 g
Calorie
1382.2 kJ /
329 kcal
Grassi
29.2 g
Fibre
8.2 g
Grassi saturi
15.6 g
Carboidrati
9 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Good food, gluten free
94 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Spiced nut clusters
35min
Almond thins
25min
Five seed energy bars
1h 45min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Falafel crackers
40min
Gluten free baking powder
5min
Crunchy rice crackers
1h 50min
Hazelnut crunch bliss balls
40min
Dukkah
25min
Fermented beetroot and apple salsa
72h