
Dispositivi & accessori
Vegetable Biryani
Prep. 15min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
463 kcal /
1937 kJ
Proteine
11.4 g
Grassi
24.7 g
Carboidrati
48.8 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

A Taste of India
72 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Tarka Dal
9h 5min
Paneer Makhani
1h
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Indian vegetable curry
50min
Vegetable Samosa Filling
30min
Chana Masala
45min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Chick Pea Curry
35min