Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 Tbsp groundnut oil
- 4 spring onions, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 2 fresh red chillies, halved
- 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 2 limes, finely grated zest of both and juice of 1, plus extra for serving
- 2 Tbsp coconut cream
- 30 g fresh coriander
- 1000 g water, plus boiling water for softening lettuce leaves
- 4 fresh salmon fillets, skin removed (approx. 100 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 4 leaves round lettuce
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Proteine
- 21 g
- Carboidrati
- 2.8 g
- Grassi
- 16.5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
Tapenade Baked Chicken and Mashed Potatoes with Caramelised Onions
2 godz. 15 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Salmon Parcels
55min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h