Dispositivi & accessori
Pepper and Salami Sauce
Prep. 25min
Totale 45min
4 portion
Ingredienti
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
6 g
Calorie
926 kJ /
222 kcal
Grassi
17 g
Fibre
5.4 g
Carboidrati
10 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Marinades
11 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Ti potrebbe interessare anche...
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Mince and Tatties
1h 10min
Chicken Provencale
1h
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Tomato and Haddock Rice
50min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30min
Noodle soup
35min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min