Potato and Vegetable Salad with Chicken
TM5 TM6

Potato and Vegetable Salad with Chicken

3.6 (12 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g carrots, cut in pieces
  • 400 g water
  • 2 tsp salt, plus extra to taste
  • 300 g potatoes, cut in bite-size pieces (1-1.5 cm)
  • 300 g fresh green beans, cut in pieces (2-3 cm)
  • 150 g frozen peas
  • 350 g chicken breasts, skinless, diced (1-1.5 cm)
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 250 g iceberg lettuce, leaves separated
  • 150 g double cream
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (1 lemon)
  • 10 - 15 g mixed fresh herbs (e.g. chives, parsley, dill)
  • 100 g fresh bean sprouts (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
801 kJ / 192 kcal
Proteine
15 g
Carboidrati
15 g
Grassi
7 g
Fibre
4.1 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative