Gluten free warm berry cobbler
TM6 TM5 TM31

Gluten free warm berry cobbler

4.2 (6 valutazioni )

Ingredienti

  • 500 g frozen mixed berries (see Tips)
  • 1 tbsp lemon juice
  • 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
  • 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
  • 200 g fresh mixed berries (see Tips)
  • 80 g white rice flour (see Tips)
  • 60 g potato starch
  • 20 g arrowroot flour
  • 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
  • ⅛ tsp salt
  • 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
  • 60 g full cream milk
  • 1 egg
  • mascarpone cheese, to serve (optional)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1319.8 kJ / 314.2 kcal
Proteine
5.7 g
Carboidrati
54.5 g
Grassi
7.3 g
Grassi saturi
4 g
Fibre
4.5 g
Sodio
158.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative