![Gluten free warm berry cobbler Gluten free warm berry cobbler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C78C0AF6-37A7-46F0-ADCB-AA0ADAEBC031/Derivates/298942D7-464E-4B81-90E3-8FE12E0CC84E.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g frozen mixed berries (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 140 g raw sugar, plus extra for sprinkling
- 1 pear, peeled, cored and cut into thin slices (see Tips)
- 200 g fresh mixed berries (see Tips)
- 80 g white rice flour (see Tips)
- 60 g potato starch
- 20 g arrowroot flour
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ⅛ tsp salt
- 40 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 60 g full cream milk
- 1 egg
- mascarpone cheese, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1319.8 kJ / 314.2 kcal
- Proteine
- 5.7 g
- Carboidrati
- 54.5 g
- Grassi
- 7.3 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 4.5 g
- Sodio
- 158.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Passionfruit and coconut slice
5h
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten-free cinnamon doughnuts
25 Min
Gluten free self-raising flour
10 min
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Gluten free chocolate halva cake
1 Std.