Dispositivi & accessori
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Prep. 10min
Totale 10min
6 portions
Ingredienti
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (opzionale) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1074.3 mg
Proteine
13.6 g
Calorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.1 g
Grassi saturi
5.6 g
Carboidrati
25 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Our Kitchens are a Window to the World
40 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Hand Ripped Cabbage
20min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Nessuna valutazione
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Creamy Butter Chicken
1h
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Spiced pork terrine
24h
Mexican Chicken Soup
40min
Low Carb Mushroom Gravy
45min