"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
TM5 TM6

"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)

(Nessuna valutazione)

Ingredienti

Spinach and mint pesto

  • 50 g extra virgin olive oil
  • 1 ½ tbsp lime juice
  • 200 g fresh baby spinach leaves
  • 8 sprigs fresh mint, leaves only
  • 50 g shelled salted pistachio nuts
  • 1 garlic clove
  • ¼ tsp salt

Carrot and zucchini 'spaghetti'

  • 1 - 2 zucchinis, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 1 - 2 carrots, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
  • 500 g water
  • 100 g sugar snap peas, cut into thin strips
  • Parmesan cheese, shaved, to serve
  • ground black pepper, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
989.3 kJ / 236.5 kcal
Proteine
6.5 g
Carboidrati
14.2 g
Grassi
18.5 g
Grassi saturi
2.7 g
Fibre
6 g
Sodio
221.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative